17 de desembre del 2012

Rogaining popular - Sant Cugat

Diumenge feia un dia perfecte per sortir a córrer per la Serra de Collserola i ho feia dins del context d'un rogaining popular amb fins recaptatoris per a la marató de TV3.

Seguidament se celebrava, al mateix municipi, la festa fcoc amb entrega de trofeus de copa catalana, o'pyrene i campions de catalunya juntament amb un dinar/piscolabis.

Comencem la cursa des de Sant Cugat pocs minuts després de les 10h del matí després d'uns instants de confusió amb l'entrega de mapes. Passats uns minuts per planificar l'itinerari ens donen la sortida. Iniciem les 3h pels corriols de Collserola.
Ja coneixem el terreny... molt de desnivell i bosc pràcticament impenetrable a tot a reu. Així que toca seguir camins i fins i tot evitar-ne els poc distingibles, doncs molts son impracticables. Sempre hi ha algun moment que te la pots jugar i sortir del camí, però et pot sortir molt car i les esgarrinxades dels meus braços en son la prova.

A l'inici es tot pujada i més pujada però diria que muscularment i articular, se'm fa més dura la baixada. Pateixo especialment els últims 5 minuts en que inútilment premo l'accelerador al màxim per no arribar més enllà de les 3h.

Bon entrenament de pretemporada!